Over mij

 

portret-linkedin

Hoi!

Leuk dat je een kijkje neemt op de site van NQ styling!
Mijn naam is Nienke Talens, ik ben dertiger, gelukkig getrouwd en moeder van twee tieners.

Het verhaal achter de start van mijn bedrijf

Ik ben mijn loopbaan begonnen als hulpverlener nadat ik afgestudeerd was van de SPH. Sinds 2008 werk ik op kantoor binnen het speciaal onderwijs, waar ik na ruim 8 jaar toe was en ben aan een nieuwe uitdaging. In mijn functie binnen het speciaal onderwijs mocht ik een loopbaantraject volgen, waarbij ik al snel mijn creativiteit mocht herontdekken; ik merkte dat ik energie kreeg door mijn creativiteit te gebruiken op het gebied van styling. Ik hou van een kloppend plaatje; het is voor mij zo gaaf om het beeld dat ik mijn hoofd heb, te realiseren en over te brengen!
Al zeer snel na deze ontdekking werd ik gevraagd voor de styling van het kookboek ‘Zalig Gebakken’, wat voor mij dé grote bevestiging was dat ik op het goede spoor zat. Dit heeft mij ertoe aangezet mijn eigen bedrijf te starten en me te richten op fotostyling. Mijn doel is altijd, voor welke opdrachtgever dan ook, het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar een bijzondere, passende sfeer, uitstraling en/of ruimte.
NQ styling staat voor stoer, oorspronkelijk, no-nonsense, écht en verbindend. Dit vind je terug in mijn materiaalgebruik; ik hou van robuuste en natuurlijke materialen zoals hout, maar staat ook voor mijn manier van werken. Ik ben daarbij praktisch ingesteld, kostenbewust en persoonlijk.

Bewaren

Bewaren

Bewaren